Чистење на влезови

Тековно одржување хигиена во влезови

Препуштањето на водење грижа на Протач за хигиената на заедничките простории во зградата ќе обезбеди постојана и континурина чистота, ќе ги подобри соседските односи и ќе го зголеми општото задоволство на секој станар поединечно.

Ние како специјализиран сервис за чистење на згради и останати објекти нудиме врвна и квалитетна услуга за беспрекорна чистота во влезови на згради и заеднички простории.

Динамиката на чистење е во договор со вас и е прилагодена на вашите барања и потреби, иако најчесто применлив е неделниот принцип за тековно одржување “Суво чистење-Суво чистење-Влажно чистење”

Како компанија која е секогаш подготвена за изнаоѓање на заедничко задоволство и решенија ќе ви изготвиме план за редовно чистење и одржување хигиена и истиот ќе го реалзираме, со максимална енергичност и посветеност.
Примената на квалитетни и безбедни средства и алатки од реномирани домашни и странски производители е неизоставен дел од нашата работа.

За секој склучен договор со нас за тековно чистење и одржување хигиена вашата станбена заедница добива бесплатно машинско чистење на подови во заедничките простории.

За подетални информации контактирајте не на телефонските броеви или побарајте понуда на емаил: info@protouch.mk

Моб: +389 77 400 308
Пон – Саб: 09:00 – 20:00
Закажи термин