Супериорна Чистота

1
2
4

Дознај повеќе

Во Вашиот Дом

1
2
4

Дознај повеќе

или Деловен Простор

1
2
4

Дознај повеќе

Kвалитетни и

Професионални Услуги

1
2
4

Дознај повеќе

Супериорна Чистота

Професионални Услуги

За Физички Лица и Правни Субјекти

Ви нудиме професионални услуги на чистење со кои ќе одговориме на вашите барања, очекувања и желби. Примената на соодветни и современи техники и технологии од областа на хигиенските услуги кои ги нудиме, врвниот квалитет, екстремната одговорност, фокусираност, труд и посветеност како и грижата за корисниците се нашите алатки на патот кон взаемниот успех. Расположени за соработка со физички лица и правни субјекти за еднократни или повремени чистења на одредени позиции во приватни или деловни објекти, градејќи доверба преку  одржувањето на вистинските вредности и принципи на работа:

  • Kвалитет
  • Безбедност
  • Постојан развој
  • Грижа за клиентите

Ве очекуваме

ЗАКАЖИ ТЕРМИН

Како Функционира

Секогаш вложуваме максимална посветеност, внимание и труд се со цел да ги исполниме и надминеме вашите очекувања и желби
1

Направете резервација

Резервирај ја потребната услуга онлајн или на некој од нашите телефонски броеви.

2

Добивате брза услуга

Доаѓаме на договорениот термин, работата ја извршуваме професионално, со максимална посветеност, енергија и стремеж кон беспрекорен краен исход.

3

Достапни и коректни

Секогаш достапни за евентуални корекции, прашања и консултации.

Зошто Ние?

Квалитет

Квалитетот како наша основна стратешка цел е поткрепен со искуството, вистинскиот избор на наменски средства и нивната правилна употреба кои заедно со употребата на професионални машини го формираат нашиот гарант за квалитет, кој клиентите секогаш знаат да го препознаат. Токму затоа не одбираат нас. Квалитетно извршената работа е причина за ваше задоволство а тоа како наша главна мотивација придонесува во секоја ситуација да се стремиме кон врвен квалитет и исклучителни резултати.

Безбедност

Користиме безбедни, софистицирани наменски средства од домашни и странски производители, како и машини од најпознатите светски брендови: Karcher – Germany, Rotowash – Austria, Elsea – Italy, Wetrok – Switzerland итн, кои се секогаш гарант за современо, безбедно и квалитетно извршена работа.

Загарантирано задоволство

Секогаш достапни за евентуални корекции. Доколку не сте комплетно задоволни од нашата услуга повикајте не во рок од 24 часа и бесплатно ќе го корегираме евентуалниот пропуст.

Постојан развој

Непрекинато работиме на унапредување на квалитетот на услугите и усвршување, како на нашите постоечки така и на нови, модерни и напредни техники. Следејќи ги светските трендови се надградуваме и сме во постојан тек и чекор со актуелните новости и иновации ширум светот.

Заштеди време. Заштеди финансии. Поштеди се себеси!

Супериорна Чистота

Факти За ProTouch

Нашите Клиенти Велат:

Купони за попуст