Машинско чистење на тврди подови

Машинско чистење на тврди подови

Брзо и ефикасно отстранување на нечистотија од плочки, мермер, линолеум, терацо во вашата канцеларија, ординација, продавница, дом или било каде што вие имате потреба од оваа услуга.
Ви нудиме еднократни и повремени чистења со соодветни машини и средства кои ви гарантираат разложена и отстранета нечистотија а со тоа и високо ниво на чистота.

Моб: +389 77 400 308
Пон – Саб: 09:00 – 20:00
Закажи термин