Чистење и нега на кожа

Чистење и нега на кожа

Кожата е единствениот природен материјал кој се користи за тапацирање на мебел. Правилното одржување е најважниот фактор за нејзиниот сјај, убавина и пред се, векот на траење. Не дозволувајте кожниот мебел како една од вашите најскапи инвестиции во домот, за кратко време да го загуби првобитниот изглед и сето тоа поради неодржувањето или неправилното одржување и чистење.

Ние имаме решение за Вас.

Ви нудиме третман на чистење на природна кожа со професионален детергент со базирана пена од реномиран италијански производител, наменет исклучиво за чистење на кожа, а базиран на растителен состав од природни состојки кој лесно се раствора и целосно ја елиминира дури и најтврдокорната нечистотија. Формулата дејствува длабински и остава долготрајна чистота. Детергентот е неутрален и придонесува совршена чистота на кожата која се третира без никаква опасност од сушење или губење на еластичноста.

Процесот на чистење се извршува рачно, давајќи особено значење и на најситните детали.

По завршувањето на овој процес се нанесува професионално средство за заштита и нега, против стареење на кожата кое содржи висока концентрација на состојки за хранење и одржување на влажноста на кожата. Тоа е од суштинско значење за одржување на природноста и рамнотежата на кожата, а воедно и помага да се задржи природниот сјај и еластичност, претставува ефикасна заштита од УВ зраци и спречува стареење на кожата.

Грижете се за кожниот мебел во кој некогаш сте вложиле. Неговото правилно и редовно чистење и одржување ќе ви овозможи долгогодишно уживање во неговата неприкосновена убавина, квалитет и отменост.

ПРИДОБИВКИ:

  • Совршена чистота, сјај и убавина
  • Природен изглед
  • Подолг век на траење
  • Заштита од стареење и УВ зраци
Моб: +389 77 400 308
Пон – Саб: 09:00 – 20:00
Закажи термин