Веб продавница

Gift картичка

2000 ден

Нарачајте вредносна “Gift картичка” – За најмилите… и испратете ја со ваша персонализирана порака.

Како да ја испратам Gift картичката?

 1. Внеси го твоето име (името на испраќачот)
 2. Внеси го името на примачот
 3. Внеси ја e-mail адресата на оној што сакаш да го изненадиш
 4. Внеси твојата порака за примачот

Voucher Image
Категорија:

Опис

Услови за користење на Gift картичка

 • Gift картичката ја добива оној кому сакате да му ја подарите, со ваша персонализирана порака, во електронска форма на еmail адреса.
 • Gift картичката може да се искористи во рок од 3 месеци од нејзиното купување.
 • Доколку не се искористи во предвидениот рок средствата не може да бидат рефундирани.
 • Gift картичката не може да се користи за нарачка на средства за чистење, туку исклучиво за користење на некои од нашите услуги чија цена е до износот назначен на гифт картичката.
 • Gift картичката не може да се користи повеќекратно и во повеќе термини. Износот на неа се користи во еден термин за чистење.
 • Износот на gift картичката не може да се замени со парични средства.
 • Сумата на Gift картичката мора да се искористи во целост. Останати средства не може да се вратат.
 • Gift картичката ја добивате со единствен уникатен КОД, кој ќе треба да го презентирате при закажување/користење на некоја од нашите услуги.